Workstyle Consultant position available | Veldhoen + Company Sweden

Veldhoen + Company är sedan drygt 25 år tankeledande inom Activity Based Working* (ABW). Sedan starten i Nederländerna har Veldhoen + Company nu även kontor i Sydney, London, New-York, Singapore och Sverige som täcker projekt i Europa, Australien, Nya Zeeland, Asien och USA.

Veldhoen + Company består idag globalt av drygt 30 personer. Det skandinaviska teamet består av fyra erfarna och seniora konsulter. Vi är alla specialister inom olika områden inom ABW och delar passionen att göra världen till en lite bättre plats att arbeta på. Varje dag brinner vi för att hjälpa våra stora och ofta namnkunniga kunder att få nöjdare, gladare och mer produktiva medarbetare samt att skapa förutsättningar för bättre idéer och affärer.
Med placering i Stockholms- eller Malmöregionen så söker Veldhoen + Company nu en:

Workstyle Consultant

Du är en mästare på Excel och på att analysera data och information där du snabbt plockar ut det viktigaste för kunden och gör detta tydligt och enkelt att förstå. I din värld är problemlösning en förutsättning för att trivas. En stor del av arbetet kommer vara att supportera de seniora konsulterna med analyser och information till de olika projekten, struktur är därför ett av dina ledord. Som Workstyle Consultant hos Veldhoen jobbar du direkt i projekten, direkt mot och med kund. Du behöver därför utöver din exceptionella analytiska förmåga även kunna agera i en konsultativ roll, vilket innebär mycket god kommunikativ- och retorisk förmåga.

Det skandinaviska teamet har inget gemensamt fysiskt kontor utan träffas regelbundet på olika ställen. Vi arbetar med hela Skandinavien som marknad och har kollegor i Australien, Nederländerna, England, Singapore och USA. Arbetet innebär en hel del resor inom främst Skandinavien vilket innebär att du behöver vara flytande på ett skandinaviskt språk och obehindrat arbeta muntligt och skriftligt på engelska.

Att du delar Veldhoens passion utgår vi ifrån, oavsett om du har arbetat med ABW tidigare eller inte. Det vore så klart en fördel om du har det.

Analys och konsultering har du tidigare arbetserfarenhet av och vi tror också att du har en akademisk examen. Som person tycker du om och har lätt för att lära dig nya saker, du har ett nyfiket sinne och även en dos ”skinn på näsan”. Eftersom Veldhoen inte har ett fysiskt kontor så ska du vara bekväm med att arbeta mycket självständigt och anamma den flexibiliteten som detta utgör. Det är naturligt för dig att arbeta i en digital miljö och att kommunicera på sociala medier.

Om du tror att du är rätt person för Veldhoen+Company, skriv ett kort mail och berätta varför. Halva mailet skriver du på engelska och halva på ett skandinaviskt språk.

Kontaktpersoner:

Vi vill ha ditt svar senast den 30 juli.

Workstyle Consultant position available | Veldhoen + Company Sweden

A note on Activity Based Working

* Activity Based Working (ABW) is a way of thinking applied to enable cultural and behavioural change focusing on driving personal effectiveness, teamwork and collaboration as well as organizational coherence.
It is based on the belief that knowledge workers get empowered and engaged by providing them choice that enables them to influence where, when and how they work.

The strategic value comes from defining the way of working that meets the organisation’s aspirations and then creating the best circumstances for the different activities people are to perform.

For more about this project please contact Jonas Hurtigh Grabe

Start typing and press Enter to search

HR as a Strategic Partner in ABW programsOne size ABW does not fit all